Arjen iloja

Olen innokas taiteen ja kulttuurin kuluttaja, mutta musiikki on se, joka todella saa sieluni sykkimään. Soittolistoiltani löytyy musiikkia laidasta laitaan ja valitsen tunnetilani mukaan mitä genreä, milloinkin kuuntelen. Rakkaiden ihmisten kanssa jaetut arjen hetket ovat aarteita, joita kerään muistoihini ja koen puhdasta onnellisuuden tunnetta luonnon kauneuden edessä metsässä, merellä, järven rannalla, jne.  

Herään eloon keväisin lumien sulaessa ja vaivun koomaan syksyisin, vaikka nautinkin pimeistä syysilloista kynttilänvalossa. Vireystasoni vain yksinkertaisesti laskee sadasta nollaan, kun syksy koittaa. Innostun lapsenomaisesti uusista ideoista ja ajatuksista ja kokeilunhaluisena ihmisenä heittäydyn innoissani kokeilemaan kaikkea uutta kuten ruokavalioita, terveystuotteita, vaihtoehtohoitoja ja luontaistuotteitsekä erilaisia elämyksiä. 

Liikunnan suhteen tasapainottelen rankan hikiliikunnan ja kehoa huoltavien rauhallisten lajien kesken. Lenkkipolulle lähden yleensä vain hyvällä säällä ja punttisalille päädyn, mikäli ilma on vähänkin synkkä. Joogaa yritän sinnikkäästi opetella vaihtelevalla menestyksellä. Kävely niin yksin kuin yhdessä on ihanaa ja sitä voi tehdä missä ja milloin vain.  Jos stressitasot ovat nousemassa kävely yksinään luonnossa rentouttaa. Ystävän kanssa yhdessä kävely ja keskustelu on puolestaan mielenhuoltoa parhaimmillaan.  Pidän myös kaupunkikävelyistä niin kotikaupungissa kuin matkoillakin. On ihanaa haistella tuoksuja, kuunnella ääniä ja kokea kaupunkia kaikilla aisteillaan. Kumppanin kanssa yhdessä kävely tekee hyvää parisuhteelle, kun kävelyn lisäksi voi keskittyä kumppaniin ilman televisiota, puhelinta tai muita häiriötekijöitä.

Mitkä asiat saavat sinun sydämesi sykkimään? Mitkä ovat sinun intohimojasi? 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oman elämänsä sankari

Jämäkkyys ja terve itsekkyys

Itsensä ylittäminen